Post by altobistrefde on Feb 21, 2022 9:25:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neskončno vse ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
Aplikacija se veliko zruši.
Bob Esponja: Cozinha Cascuda Casual epxs
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhaaaaaaahzhhhl
Resnično uživam v igranju te igre, dokler ni izšla nova posodobitev, ki mi ne omogoča posodabljanja, vsakič znova prikaže sporočilo o napaki. Žalostno me je, da sem zelo rad igral igro.
Smešno, da moraš porabiti toliko denarja za napredovanje. In sem precej prepričan, da goljufa na časovno določenih ravneh, kot da vam ne dajejo dovolj strank. Bilo bi super, če ne bi bilo tako težko dobiti diamante, le en diamant na video. In niti me ne začenjaj s strojem za kremplje.
Dragulje je težko zaslužiti in vas lahko zelo enostavno zataknejo, dokler po enem tednu ne dobite nagrade za prijavo 20 draguljev. Včasih se med igranjem zataknem na zaslonu restavracije, vendar ne morem ničesar klikniti, zato moram znova zagnati igro. Prav tako je po vsaki stopnji oglas in nekateri od njih imajo čudne časovnike ali zavajajoče X-je, ki jih je treba zapreti, zato moram znova odpreti igro. Ta igra je zabavna in z veseljem podoživljam svoje otroštvo. Vendar pa je pri igri nekaj težav.
Odlična igra, samo težave s številnimi oglasi, igra se občasno naključno zapira in zamrzne ter poskuša priti v različne svetove. Na primer, trenutno poskušam prenesti Krusty Krab, vendar vsakič, ko poskusim, vedno ostane 0 odstotkov.
Najboljše aplikacije in igre za Android leta 2020 v Googlu Play ... SpongeBob: Krusty Cook-Off · Zamrznjena pustolovščina Disney · Evermerge.
Dobra igra, toda potem, ko sem opravil prvo stopnjo in šel v Krusty Krab, je bilo vse blokirano in igra je zmrznila
SpongeBob: Krusty Cook-Off Nezahtjevne igre xih
Dino bash Mod Apk 1.6.1 (Neomejen denar) - TechtoDown
Kljub temu, da sem velik oboževalec Spongeboba, me je igra vedno znova izgnala iz aplikacije ... Želim si, da bi bilo več brezplačnih iger Spongebob ...
Zabavna igra, vendar je to zagotovo zgrabitev denarja, ker potrebujete dragulje in kovance za nadgradnjo česar koli. Kovance je enostavno dobiti, dragulje pa morate plačati.
Bila je dobra igra, dokler ni NAKLADALNI ZASLON TRAJAL ZA VEDNO!!! Nikoli nisem imel niti priložnosti igrati bc, samo obtičalo bi se na glavnem zaslonu in bi se zrušilo fox to zdaj ali pa bi ga izbrisal na vseh svojih napravah
Všeč mi je ta gama in spužva Bob. Samo mislim, da si naredil dragulje malo predrago, ker je vse dragulje težko dobiti
Bil sem tako žalosten, da so bile poteze SpongeBob v igri zaprte, potem pa sem začel igrati to in bilo je neverjetno, hvala
Zamrzne vsakič, ko pridem do krusty krab
SpongeBob: Krusty Cook-Off કેઝ્યુઅલ akr
Skratka dobra igra, spongebob dobro deluje. Traja nekaj časa, da se naloži, oglasi pa ga seveda naredijo brezplačno, toda tako kot kateri koli način igre ali dolge zgodbe. Gospod Krabs je požrešen kot vedno s temi nakupi za pravi denar, čeprav haha. Dobro opravljeno. Posodobite ga, da se bo premikal nekoliko hitreje, če je mogoče? Hvala!
Popravite igro, raven krusty crab se ne naloži, zaradi hrošča je ni mogoče igrati
Lahko bi bilo dobro, a na žalost PLAČAJTE ZA ZMAGO. Resnično ne more napredovati, če ne plačaš denarja.
Igra je super. Zame in moji otroci smo uživali. Samo za oglase, ki nam niso všeč. Preveč.
Všeč mi je ta igra, toda od zadnje posodobitve je bila super hrošča. Ena mojih glavnih pritožb je, da se zdi, da je svetovna raven 77 v pokovki pokvarjena. Cilj je postreči 50 jedi in nemogoče je dobiti več kot 49 jedi. Poskusil sem že vse in vem, da mi nič ne manjka, vendar ne morem preskočiti. Tudi od nedavne nadgradnje se bom včasih zataknil na zaslonu, kjer nadgrajujete predmete. Ni važno, katere gumbe pritisnem, moram zapreti igro in znova zagnati.
traja večno za nalaganje, vendar dobra igra
Zabava pri igranju, moja največja težava pri igri je, da moraš za nadgradnjo porabiti kovance in diamante ter počakati eno do dve uri, preden jo lahko uporabiš. Opravil sem naloge za brezplačne diamante in nikoli nisem dobil svojih diamantov. Mislim, da bom samo odstranil, a razen tega je precej spodobno.
Sploh ne morem pravilno notri
PUBG MOBILE: Aftermath Δράση yixr
Všeč mi je ta igra, le zelo draga. Težko je dobiti nove like. Vsaka nadgradnja zahteva dragulje. Od danes se pojavi pojavno okno s posodobitvijo in ne prikazuje posodobitve v trgovini Google. Ne morem mimo tega.
Znakov ni mogoče odkleniti. Sporočilo o napaki kaže, da moram imeti internet in znova zagnati igro. Imam internet in vseeno znova zaženem igro in se nič ne spremeni. Tako je že nekaj časa ... Posodobitev, ta igra deluje, kot hoče, dobesedno samo poskuša prevarati ljudi za njihov denar. Prav tako ne boste mogli opraviti določenih stopenj, razen če plačate. To je popolnoma nemogoče, zato ga takoj izbrišem.
Dobra igra, samo želim si, da bi bil paket dnevne prijave
najboljša igra kar sem jih igral!
Zabavno igrati. 2 zvezdici za to, vendar igra vključuje porabo pravega denarja, da pridete kamor koli, razen če želite preživeti ure in čakati, da dobite dragulje pri gledanju oglasov. Za nadgradnjo stvari moraš imeti dragulje. Časovno določeni krogi so skoraj nemogoči, tudi če je vse popolnoma nadgrajeno, zaradi česar morate soend denar, da dobite ojačevalnike. Samo še ena aplikacija za igranje denarja. Rekel bi, da poiščite drugo igro.
V resnici sem veliko užival, bolj kot v podobnih igrah, vendar me moti nekaj stvari, ki me moti, da moram čakati na nadgradnje (tam je zato, da te privabi, da kupiš dragulje, da to pospešiš, a karkoli je še vedno nadležno) in dejstvo, da igra ne daje prednost stranki, ki je bila tam prva, tako da čeprav se njihova vrstica spušča dlje od novejše stranke, če sta oba naročila isto stvar, naročilo pogosto preide na novo, čeprav se časovnik drugega zelo moteče izteka
Naj boljša je od1do5 je 1000000000000000000000000000009
Spremenim svoj pregled. Prej sem mu dal 5 zvezdic za odlično igro in kako vas niso prisilili k nakupu. No, zdaj so med vsako stvarjo, ki jo naredim v igri, dve ali triminutni oglasi in ni mogoče zapreti oglasov, razen da grem na domači zaslon in znova odprem igro. In tudi dlje ko gre igra, bolj je nemogoče igrati brez nakupa draguljev. Tako sem žalosten zaradi tega, ker je bila to najboljša kuharska igra, ki sem jo igral do pred tednom dni